Kezdőlap Szolnok NHSZ: immár az interneten is otthon

NHSZ: immár az interneten is otthon

Hazánkban egyedülálló módon Szolnokon lehetett először internetes felületen parkolóbérletet vásárolni. A szolnoki NHSZ technikai újítása ugyan az élet más területein már közismert, de a közszolgáltatásoknak ebben a szegmenségen még senki nem próbálta ki az országban. Lits László ügyvezető igazgató szerint nagyon fontos, hogy az internet adta előnyöket szolgáltatásaikban is kihasználják.

– Amikor elindítottuk weboldalunkon, a www.nhszszolnok.hu oldalon az internetes bérletvásárlás szolgáltatást, nagyon gyorsan népszerűvé vált. Mára ott tartunk, hogy a bérletek számottevő részét kényelmesen, az ügyfélkapun keresztül veszik meg a szolnokiak. Látva a pozitív tapasztalatokat, úgy döntöttünk, hogy tovább bővítjük az internetes jelenlétünket.

Az egyik nagy változás a Szolgáltató facebook-os oldala, ahol a széleskörű tájékoztatás és informálás mellett lehetőség van egy interaktív kommunikációra is az ügyfelek és a Társaság között.

– Ma már minden szolgáltatás esetében jogosan elvárt a megfelelő kapcsolattartás. A mai technikai fejlődés, a közösségi portálok lehetővé teszik számunkra, hogy több tízezer ügyfelünk véleménye közvetlenül eljuthasson hozzánk. Nagyon sok értékes ötlettel, tapasztalattal gazdagodtunk, így csak köszönettel tartozunk ügyfeleinknek azért, mert egyre többen használják az oldalt. Tisztában vagyunk azzal, hogy tevékenységünkkel hatást gyakorolunk a szolgáltatásainkkal érintett lakosságra. Többek között ezért is fontos számukra, hogy milyen visszajelzéseket kapunk, hiszen fejlődni, fejleszteni ezen tapasztalatok alapján tudunk.

Lits László nem titkolta, komoly pozitív változást vár a cég arculatát illetően.

– Úgy vélem, ha a szolgáltatásainkkal érintett lakosok jobban megismerik cégünk tevékenységét, ha érzik azt, hogy a véleményük számít, akkor jobban magukénak érzik ezt a vállalatot. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink minél elégedettebbek legyenek, minél több területen megkönnyítsük számukra az ügyintézést, a megrendeléseket, melyhez az internet nyújtotta lehetőségeket is kihasználjuk.