Kezdőlap Széchenyi Várják az információkat, a kéréseket a képviselők

Várják az információkat, a kéréseket a képviselők

 

Fejlődő városrészünk érdekében a márciusi közgyűlésen határozatot hoztunk arról, hogy közel 50 millió forint értékben felújítjuk a Széchenyi István Gimnázium sportcsarnokának padlózatát és egyéb hozzá tartózó kellékeit. A városvezetés elfogadta közös kérésünket, s hamarosan megépülnek a zebráknál a várva-várt közlekedési lámpák a Széchenyi körúton. Fejér Andor alpolgármester tájékoztatása szerint jelenleg folyik a tervezés, majd az engedélyeztetést követően a kivitelezés is megkezdődhet.

A továbbiakban is fontosnak tartjuk a választópolgárok véleményét, ezért kérem Önöket, hogy jelezzék felénk, melyik gyalogos átkelőhelyek kapjanak még jelzőlámpákat. Képviselőtársaim, Dr. Kormosné Szombati Márta és Tasnádi Zoltán nevében is szeretném megköszönni a hozzánk érkező kéréseket, információkat, melyeket továbbítunk a városvezetés felé.

Nagy öröm, hogy több család is megengedheti, hogy akár két autóval is rendelkezzen. Nem járunk csukott szemmel, látjuk, hogy mennyire fontos újabb parkolóhelyek kialakítása városrészünkben. Egy felmérést végzett az elmúlt hónapokban a hivatal, és közel 200 új parkolóhelyet tárt fel.

Elkezdődtek a tavaszi munkálatok a városrészben, már majdnem minden játszótéren lecserélték a homokot, az eszközök állapotfelmérése is folyamatban van, a fák metszése, a parkok rendbetétele szintén. A Szolnok applikáció Városőr alkalmazásával a szülők azonnal jelezhetik az ezekkel kapcsolatos problémákat.

Rehó János, önkormányzati képviselő