Kezdőlap Szolnok Városházi est Szolnokon: a szép épület nem csak hivatal

Városházi est Szolnokon: a szép épület nem csak hivatal

Nyolc éve már, hogy Szolnokon a városháza nem csupán a hivatali ügyek intézésére nyit kaput, hanem egy estére amolyan vendégváró hely lesz. Várja a polgárokat most is, ahogy eddig nyolc alkalommal mindig: szabad bejárás lesz a díszterembe, sétálhatnak a gyönyörű épület folyosóin, hogy azután a megújított udvaron egyéb látni és hallani valóval találkozhassanak.

Ezen a hétvégén, azaz június 12-én pénteken este öt órakor az aulában vendégváró zene csendül, majd este hatkor a polgármester, Szalay Ferenc köszönti és üdvözli a vendégeket. A díszterem a művésztelep alkotóinak munkáit mutatja meg, a megnyitót Verebes György, az alkotóhely művészeti titkára mondja, de falra kerülnek az Alkoss szabadon legjobb alkotásai, készítői szolnoki középiskolások. Az udvaron a kisebbeknek játszótér nyílik.

Este fél nyolckor műsorok kezdődnek, először a New Step Fitnesz stúdió ad bemutatót a nagyérdeműnek, majd az operaénekes Lőrincz Judit és Turpinszky Gippert Béla énekének tapsolhat a közönség. Este fél tizenegykor fény- és tűzzsonglőr műsor teremt új hangulatot. Az enni és inni valót a Sörárium teszi a vendégek elé. Az esten a Smart zenekar szórakoztatja mindazokat, akik részt vesznek a különleges helyszín különleges eseményein.