Saturday, July 27th, 2024

Meglepő PGA tippek és előrejelzések a SportsLine modelltől, amely 10 nagy bajnokságot talált el

A SportsLine bizonyított modellje 10 000-szer szimulálta a 2024-es Masterst és felfedte a PGA golf tippeket az Augusta Nationalra

A fogadóirodák szerint egy szakadék van Scottie Scheffler és a 2024-es Masters mezőnye között. Scheffler, a világelső játékos, az 5-1-es favoritja a 2024-es Masters versenynek. Scheffler az utóbbi három PGA Tour indításának kettőjén győzött és az utolsó hat tornáján mindig a legjobb 10-ben végzett. Vajon a 2024-es Masters tippeknek tartalmazniuk kellene a kimagasló favorit támogatását, vagy máshol kellene keresni az értéket a 2024-es Masters mezőnyében?

A 2024-es Masters mezőnye tele van nagy bajnokokkal, többek között Jon Rahmmal, Rory McIlroyjal, Jordan Spieth-tel, Brooks Koepkával és Tiger Woodsszal, és a játék csütörtökön kezdődik az Augusta National Golf Clubban. Mielőtt bármilyen 2024-es Masters tippet magadnak rögzítenél, tippeket adnál meg olyan oldalakon, mint a DraftKings vagy a FanDuel, vagy befejeznéd a Masters propokat és a Masters Pick Six bejegyzéseket, feltétlenül nézd meg a SportsLine bizonyított számítógépes modelljének 2024-es Masters golf előrejelzéseit és projekcióit.

A SportsLine saját modellje, amelyet a DFS profi Mike McClure készített, forró formában van, mióta a PGA Tour folytatódott 2020 júniusában. Valójában a modell az újraindítás óta közel 9 500 dollárral áll előre a legjobb fogadásaival, tornáról tornára pontosan találva.

McClure modellje előrejelezte, hogy Scottie Scheffler a vezető helyen fog végezni az Arnold Palmer Invitationalon és a Players Championship-en ebben az évadban. McClure szintén belefoglalta Hideki Matsuyamát a legjobb fogadásaiba, hogy nyerje a 2024-es Genesis Invitationalt. Ez a fogadás +9000-nél csapódott be, és az egész tornán McClure legjobb fogadásai közel 1 000 dollárt hoztak vissza.

A modell azt is előrejelezte, hogy Jon Rahm győzni fog a 2023-as Sentry Tournament of Champions-en és az American Express-en. A 2023-as Mastersen a modell teljes mértékben Rahm második nagy bajnoki győzelmére összpontosított a hétvége előtt. Rahm két ütéssel volt lemaradva a harmadik fordulóba lépve, de a modell mégis őt projektilta győztesnek. Ez volt a modell második egymást követő Masters győzelme, ami Scheffler 2022-es győzelmét is eltalálta.